Presentació #redca

Aquest és un espai de reunió creat per una xarxa de consultors que entenen el seu treball com un ofici i que, a més, intentes passar-s’ho bé exercint-lo.

És la tela sobre la que pintem idees de tot tipus amb les mesures justes de possibilitat i lleure.

En definitiva, per dir-ho tal i com ho veiem, aquest es un Barri d’Artesans, un espai on presentem els nostres tallers i on es pot conversar, col·laborar o compartir amb que aquí es trobi. Un barri per a tots i totes [consultors o no] on pots passejar agradablement sempre que et vingui de gust venir.

Ens anima la idea de tenir, en un futur, una xarxa oberta i àmplia on la conversa flueixi contínuament amb noves aportacions de professionals [consultors i col·laboradors[ relacionats pels mateixos valors i per la nostra activitat.

De la quantitat d’interpretacions que admet la paraula consultoria, sincerament, nosaltres desenvolupem la de sempre. És a dir, aquella destinada a solucionar problemes concrets i a millorar les organitzacions que volen adaptar-se al seu entorn i a les necessitats dels equips i de les persones que hi treballen. El tret particular d’aquesta xarxa de consultors no rau en el que fem, sinó en com ho fem; però millor et passes per la Declaració de Consultoria Artesana, on s’explica amb profunditat què volem dir amb tot això…

A banda d’aquesta presentació, hi trobareu un seguit d’apartats relacionats amb la nostra manera de fer i que se sustenten en:

  • Escoltaron posem a la teva disposició una relació permanentment actualitzada de weblocs que llegim diàriament els integrants d’aquesta xarxa.
  • Conversar: en els respectius blocs, a partir d’aquells articles que sobre consultoria anem publicant.
  • Col·laborar: en projectes que presentem aquí, per compartir la nostra manera de fer i els nostres mètodes, experiència i coneixements.
  • Enxarxar-nos: conèixer-nos millor, qui es qui i a què ens dediquem.

Hi ha quelcom que has de saber: aquest és un espai en permanent construcció (allò del beta permanent) ja que, els que el subscrivim, pensem que la millor idea està sempre per arribar i la que se’ns acut ara segurament tindrà a veure amb això.